Verbouw

Een uitbouw, nieuwe keuken, badkamer of dakkapel? Voor de verbouwing van uw woning of bedrijfsruimte bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en beperken de overlast tot een minimum. Want wij begrijpen als geen ander dat het leven tijdens een verbouwing gewoon doorgaat.

Onderhoud en renovatie

Met goed en regelmatig onderhoud blijft uw huis niet alleen in perfecte staat, maar bespaart u ook kosten op de lange termijn. Ook bij onverwachte gebreken of schade staan wij graag voor u klaar.

Bouwkundige keuring

Staat u op het punt een woning of appartement te kopen? Wij kunnen voor u een bouwtechnische keuring verzorgen. Het betreft een onafhankelijke, visuele keuring wat u op hoofdlijnen een goed beeld geeft van de bouwkundige staat van de woning.

Het uitgebreide bouwkundige rapport dat u van ons – binnen 3 werkdagen – ontvangt is voorzien van een duidelijke omschrijving en diverse foto’s. In het rapport is tevens een overzicht opgenomen van eventuele kosten die nodig zijn om het huis of appartement – weer – in goede staat te brengen. De kosten worden uitgesplitst in directe kosten, kosten op termijn en kosten voor woningverbetering.

Ons rapport voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de Nationale Hypotheek Garantie.